Jouw eigen marketingmanager

Wat doe ik?

KOMPASSIE Marketing helpt bedrijven die een nieuwe stap willen zetten in merkpositionering, marketing en/of communicatie. Ik houd me zowel bezig met koers bepalen, strategische vraagstukken en je merk (verder) opbouwen als met het coördineren van concrete marketing- en communicatie-acties. Met mijn brede netwerk van communicatieprofessionals vorm ik de brug tussen (bedrijfs)strategie en uitvoering.

Analyseren en structureren

Mijn kracht ligt in het analyseren en structureren van bedrijfsinformatie en het uitdiepen van je bedrijfs- en merkidentiteit. Samen stellen we jouw unieke verhaal op, je onderscheidende kern- en merkwaarden, brengen we je klant in beeld, maken we je doelstellingen helder en maken we actiepunten concreet in marketingplannen en -concepten. We creëren inzicht, structuur en overzicht.

 

Coördineren van communicatietrajecten

Vervolgens maak ik ook de vertaalslag naar de praktijk: indien gewenst kan ik de rol van (externe) marketingmanager invullen. Dat betekent dat ik verschillende marketing- en communicatietrajecten coördineer en uitzet bij de juiste specialisten, zoals grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen, webbouwers, online marketeers enzovoorts. Ik begeleid, stuur aan en zorg dat deadlines en je merkidentiteit bewaakt worden. Van promotiecampagnes tot productlanceringen, van klanttevredenheidsonderzoeken tot specifieke communicatie-uitingen zoals advertorials, persberichten, websites, online marketing, brochures en meer! Ook het coachen en ondersteunen van marketing- en communicatieteams behoort tot mijn bezigheden.

KOMPASSIE Marketing werkt op basis van jouw bedrijfsbehoeften. Je hoeft dus niet het gehele traject af te nemen, maar kunt mij ook inzetten voor een klein stukje ervan. Wil je alleen een brochure realiseren of juist alleen je merkpositionering samen met mij (verder) ontwikkelen? Het kan allemaal! Neem voor meer informatie gerust met mij op!