Samenwerking op maat

Hoe werk ik?

Ondernemers en bedrijven hebben allerlei verschillende behoeften aan ondersteuning en doelstellingen te behalen. Hoe je je marketing- en communicatietrajecten wilt aanvliegen, is daarom voor iedereen verschillend. Tijdens een intakegesprek (‘Lig jij op koers?’-sessie) bekijk ik samen met jou hoe we onze samenwerking het beste vorm kunnen geven. Van eenmalig project tot structurele ondersteuning!

Producten

Je hebt een marketingopdracht of project. Van het uitdiepen van je strategie en merkwaarden tot een productlancering of advertorial. Ik ga aan de slag met je opdracht, eventueel samen met mijn netwerk van onder andere tekstschrijvers, grafisch vormgevers, fotografen, website-bouwers, online marketeers enzovoorts. Daarbij zorg ik voor de aansturing en coördinatie van je marketingopdracht.

Positionering

Je weet dat je een nieuwe richting in wilt en wilt daarbij een (ver)nieuwde positionering. Een nieuwe koers zet je natuurlijk niet zomaar in. Hierbij is het belangrijk om goed te kijken, en te luisteren: om je heen en in de markt.

Lees verder

Marketingplan

Jij bent de kapitein van je bedrijf. En je marketingafdeling kan prima de dagelijkse werkzaamheden aan. Jij wilt echter wel blijven groeien en ontwikkelen.

Lees verder

Marketingmiddelen

Je hebt een idee voor product/dienst, promotie of campagne, maar je krijgt het niet concreet. Je wilt dat ik dit voor je uitwerk, zodat je verder kunt. Samen maken we het ‘plan de campagne’.

Lees verder

Diensten

Je wilt graag verder groeien met je organisatie. Je hebt volop ideeën, maar kunt wel wat advies gebruiken bij de ontwikkelingsfase. Van een paar uur meedenken tot het compleet uitwerken van een nieuw businessconcept; ik help je graag!

MarketingBoost

Je staat op het punt om een campagne uit te rollen, of om een nieuw product of dienst te gaan starten. Of je wilt graag feedback of tips over een andere marketingvraag.

Lees verder

Marketing Freelancer

Soms gebeuren er onvoorziene dingen en heb je meer slagkracht nodig aan boord van je bedrijf. Ik heb zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau gewerkt en kan daardoor snel bij jou aan boord springen om mee te helpen.

Lees verder

Marketingcheck

Elke dag werk jij keihard in je zaak. Maar je komt niet voldoende vooruit. Of je komt er niet aan toe om die leuke plannen en ideeën uit te werken. Plan dan een vrijblijvende ‘Lig jij op koers?’-sessie. Samen bekijken we welke plannen je hebt en hoe je hiermee verder kunt komen.

Lees verder