Jouw succes geeft mij een kick!

Aangenaam!

Aangenaam, Kelly van Aarle, strategisch marketeer en het gezicht achter KOMPASSIE Marketing. Opgegroeid in een ondernemersgezin en met ruim 15 jaar marketingervaring op zak, wil ik graag mijn kennis delen. Ik vind het mooi om bedrijven te zien groeien; jouw succes geeft mij een kick!

Betrokkenheid, daadkracht en inspiratie

Bij alles wat ik doe, staan betrokkenheid, daadkracht en inspiratie centraal. Met een flinke dosis enthousiasme, inlevingsvermogen en positieve energie bijt ik me vast in een breed scala aan marketing- en communicatievraagstukken. Analyseren en structureren zijn mijn sterke kanten, en inzicht creëren vind ik één van de mooiste dingen om te doen.

Strategisch denker en creatieve doener

In mijn werk combineer ik strategisch denken met creatieve concepten en concrete marketingacties. Het is mijn doel om samen met jou de juiste marketingstappen te zetten, zodat jij kunt doorgroeien. Ik ben een allround marketeer, met een uitgebreide ervaring op zowel operationeel als tactisch en strategisch niveau. Op die manier communiceer ik moeiteloos met alle lagen binnen een organisatie.

Ik ben…

  • een communicator: ik communiceer helder en duidelijk, en denk altijd vanuit de klant
  • ondernemend: ik ben oplossingsgericht en zie altijd mogelijkheden en kansen
  • een creatieve denker: ik heb een no-nonsense aanpak en innovatieve manier van denken
  • een strategische doener: ik bekijk altijd op een analytische en doelgerichte manier hoe ik iets kan organiseren
  • een inspirator: vol passie en enthousiasme breng ik nieuwe inzichten

Meer weten over mij? Neem contact met mij op, ik maak graag kennis met je!

Kompassie Marketing