Zij werken met KOMPASSIE

Wat vinden klanten?

“Wij vinden het heel prettig om met je samen te werken. Je bent enerzijds een mensen-mens en anderzijds weet je hoe het zakelijk werkt binnen een groot of klein bedrijf. Je bent onze spreekwoordelijke stok achter de deur! Je brengt ons overzicht en duidelijkheid en praktische handvaten.”

Esther Dirks en Ilse Wetser van Meijka’s Hair, Skin & Care

Aanpak

Meijka’s Hair, Skin & Care heeft zich de laatste 17 jaar doorontwikkeld van haarwerksalon tot een complete gezondheidssalon. Een salon die zorgt voor je schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Het was tijd om deze nieuwe propositie kenbaar te maken aan bestaande en potentiële klanten.

“KOMPASSIE geeft ons koers en richting.”

Arjan van der Spank van VGE International

Aanpak

VGE International uit Son&Breugel is een producent van UV-C-units om vijver- en zwembadwater te desinfecteren. De huidige marketingactiviteiten waren intern gericht op technische sales-activiteiten. Een grootschalig klantenonderzoek gaf inzicht in de klantwensen en -behoeftes. Met deze nieuwe inzichten kon een vernieuwde klantgerichte koers worden bepaald.

“KOMPASSIE neemt onze marketing volledig uit handen, daarmee zijn we klaar voor de toekomst.”

Bas Goossens van Goossens Stukadoorsbedrijf

Aanpak

Goossens Stukadoorsbedrijf uit Schijndel is begonnen als stukadoor voor wanden en plafonds. In de afgelopen jaren is het assortiment uitgebreid en daarmee de service ontstaan om de complete afbouw (binnen en buiten) van een woning te kunnen realiseren. Deze nieuwe koers wordt vertaald naar een nieuw logo, website en andere communicatiemiddelen.

“KOMPASSIE heeft een direct mailing-campagne uitgewerkt en volledig uitgevoerd. In mijn dagelijkse werk als zelfstandige lukt dit mij zelf niet.”

Michel van de Valk van De Beddenwinkel

Aanpak

De Beddenwinkel in Schijndel is een beddenspeciaalzaak. De tijd tussen koop en herhalingsaankoop bij een bed duurt lang. Met de inzet van een direct mailing-campagne, gericht op de ‘oude’ bestaande klanten, is een concrete invulling gegeven aan de merkwaarde van service op maat.